Expertisecentrum Europees Recht

Agenda

1 t/m 6 van 6

ECER-seminar over staatssteun

7 mrt 17

De nieuwe Handreiking staatssteun, actuele ontwikkelingen en staatssteunkwesties bij tax rulings zullen aan bod komen. Een informatieve middag waarna u naar huis gaat met nieuwe inzichten en veel praktische tips.

Van Dublin tot Ankara

13 apr 17

Voorjaarsvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Europees Recht over recente ontwikkelingen in het Europees asiel- en migratiebeleid.

EU-handelsakkoord met Singapore

30 mei 17

ECER-lunchbijeenkomst over het advies van het EU-Hof over het EU-handelsakkoord met Singapore. Moet de EU dit veelomvattende verdrag samen met de lidstaten sluiten of kan zij dat zelfstandig doen? Het advies van het EU-Hof is bindend en kan ook van belang zijn voor andere "nieuwe generatie" handelsakkoorden, zoals met Canada (CETA) en de VS (TTIP). Klik voor meer info en programma. Aanmelden kan vanaf nu.

ECER seminar: EU-Wetgevingsprocedures - Tips en Actualiteiten

21 nov 17

GEANNULEERD Wegens onverwachte omstandigheden moet het seminar worden uitgesteld tot een latere datum. Wij verwachten u snel te informeren over de nieuwe datum.

ECER seminar: EU-Wetgevingsprocedures - Tips en Actualiteiten

23 jan 18

Praktische aspecten en actuele ontwikkelingen in het EU-wetgevingsproces om het beste resultaat voor Nederland te bereiken. U kunt zich nu aanmelden. Klik voor meer info.

Brexit: conferentie CIR en ECER

13 feb 18

De officiƫle presentatie van het Centrum voor Internationaal Recht vormt de aanleiding voor een gezamenlijke conferentie van CIR en ECER over de juridische aspecten van de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. U kunt zich nu aanmelden.